Menu

Yellow Yard CRM Koppeling VoIP | Red Cactus

  Met de Yellow Yard CRM telefonie connector verschijnt bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een dossier in Yellow Yard met de cliëntinformatie en start er direct een call registratie in Yellow Yard. De Yellow Yard CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van Red Cactus.


  Beschrijving

  Met de Yellow Yard CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een dossier in Yellow Yard met de cliëntinformatie en start er automatisch een call registratie binnen Yellow Yard.  Standaard is de Bubble applicatie voorzien van klik&bel functionaliteit die zowel lokaal als webbased werkt.


  Technisch

  Bubble – en daarmee de Yellow Yard CRM connector – koppelen aan je telefonieomgeving is zeer eenvoudig. De procedure verschilt per telefonieomgeving maar één ding hebben ze allemaal gemeen, je hoeft er geen techneut voor te zijn. Het softwarepakket Yellow Yard wordt automatisch gekoppeld waarbij de pop-up van Bubble (en daarmee de functionaliteiten van de Bubble app) wordt uitgeschakeld, omdat de notificatie van Yellow Yard deze functie overneemt.

  Prijs

  Wanneer je op de BESTELLEN knop drukt wordt je omgeleid naar de website van Red Cactus met meer informatie en actuele prijzen.