Menu

WinTax CRM Koppeling VoIP | Red Cactus

  Met de WinTax CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in WinTax met de gegevens van de beller. Zodra er gebeld wordt kunt u dus zien om welke beller het gaat. Afhankelijk van het telefoongesprek kunt u dan kiezen of een nieuwe rit wilt invoeren, een retourrit wilt plannen, nieuwe klant wilt invoeren, alle ritten inzien van de chauffeur, een schademelding wilt invoeren of gegevens wilt aanvullen. Standaard is de Bubble applicatie voorzien van klik&bel functionaliteit die zowel lokaal als webbased werkt waardoor het mogelijk is met 1 druk op de knop een telefoonnummer te bellen vanuit WinTax.
   


  Technisch

  Bubble – en daarmee de WinTax CRM connector – koppelen aan je telefonieomgeving is zeer eenvoudig. De procedure verschilt per telefonieomgeving maar één ding hebben ze allemaal gemeen, je hoeft er geen techneut voor te zijn. Omdat WinTax zelf een ingebouwde telefoniekoppeling heeft, wordt de pop-up van Bubble (en daarmee de functionaliteiten van de Bubble app) uitgeschakeld, omdat de WinTax module deze functie overneemt.  Prijs

  Wanneer je op de BESTELLEN knop drukt wordt je omgeleid naar de website van Red Cactus met meer informatie en actuele prijzen.