Menu

Urios CRM Koppeling VoIP | Red Cactus

  Met de Urios CRM telefonie connector verschijnen de klantgegevens direct in beeld bij een inkomende en/of uitgaande oproep. De Urios CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van Red Cactus.

  Op website  https://www.urios.nl/koppelingen/voip/ vind je alle informatie over VoIP bellen met Urios.


  Beschrijving

  Met de Urios CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in Urios met de klantinformatie. Vanuit deze pop-up kun je de urentimer starten met een druk op de knop. De pop-up zal uit zichzelf verdwijnen als het gesprek wordt opgehangen. Standaard is de Bubble applicatie voorzien van klik&bel functionaliteit die zowel lokaal als webbased werkt.


  Technisch
   

  Bubble – en daarmee de Urios CRM connector – koppelen aan je telefonieomgeving is zeer eenvoudig. De procedure verschilt per telefonieomgeving maar één ding hebben ze allemaal gemeen, je hoeft er geen techneut voor te zijn. Door de integratiemethode met het softwarepakket Urios kan de functionaliteit van de Bubble pop-up uitgeschakeld worden (keuze, zie omschrijving hierboven) omdat de klantkaart direct in Urios geopend kan worden.
   


  Prijs
   

  Wanneer je op de BESTELLEN knop drukt wordt je omgeleid naar de website van Red Cactus met meer informatie en actuele prijzen.