Menu

Tobias AX Aareon CRM Koppeling VoIP | Red Cactus

  Met de Tobias AX – Aareon telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een tabblad in Tobias AX – Aareon met de klantinformatie en heeft de gebruiker direct de juiste gegevens. De Tobias AX – Aareon CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van Red Cactus.


  Beschrijving

  Door deze integratie kan Tobias AX – Aareon de klant herkennen en automatisch de klantkaart openen. Je kunt ervoor kiezen om de klantkaart automatisch te laten open zodra het toestel van de KCC medewerker gaat rinkelen of de klantkaart automatisch te openen op het moment dat diegene het gesprek aanneemt. Wil je er liever een handmatige actie van maken, kan dat ook. Je krijgt dan een pop-up waarin je met 1 muisklik de klantkaart kunt openen (zie afbeelding hieronder). Indien een telefoonnummer meer dan 1x voorkomt in de database, geeft Tobias AX een lijst weer met mogelijke klantkaarten zodat de KCC medewerker de juiste klantkaart kan selecteren.  Standaard is de Bubble applicatie voorzien van klik&bel functionaliteit die zowel lokaal als webbased werkt.  Technisch

  Bubble – en daarmee de Tobias AX – Aareon CRM connector – koppelen aan je telefonieomgeving is zeer eenvoudig. De procedure verschilt per telefonieomgeving maar één ding hebben ze allemaal gemeen, je hoeft er geen techneut voor te zijn. Door de integratiemethode met het softwarepakket Tobias AX – Aareon wordt de functionaliteit van de Bubble pop-up uitgeschakeld omdat Tobias AX – Aareon deze functie overneemt. De ClearVox Nexxt koppel je eenvoudig door het invoeren van de API-key van de gebruiker. Klik hier voor de producttraining. 
   

  Prijs

  Wanneer je op de BESTELLEN knop drukt wordt je omgeleid naar de website van Red Cactus met meer informatie en actuele prijzen.