Menu

TaxSys Pro CRM Koppeling VoIP | Red Cactus

  Met de TaxSys Pro connector verschijnt bij een inkomende oproep direct de klantinformatie. De TaxSys Pro CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van Red Cactus.


  Beschrijving

  Met de TaxSys Pro connector verschijnt bij een inkomende oproep direct de klantinformatie en kun je vanuit hier een rit plannen voor een klant. Daarnaast kun je vanuit dit softwarepakket uitbellen middels de klik-en-bel functionaliteit. Standaard is de Bubble applicatie voorzien van klik&bel functionaliteit die zowel lokaal als webbased werkt.


  Technisch

  Bubble – en daarmee de TaxSys Pro CRM connector – koppelen aan je telefonieomgeving is zeer eenvoudig. De procedure verschilt per telefonieomgeving maar één ding hebben ze allemaal gemeen, je hoeft er geen techneut voor te zijn. Door de integratiemethode met het softwarepakket TaxSys Pro wordt de functionaliteit van de Bubble pop-up uitgeschakeld omdat de klantkaart direct getoond wordt in TaxSys Pro. De ClearVox Nexxt koppel je eenvoudig door het invoeren van de API-key van de gebruiker. Klik hier voor de producttraining. 
   

  Prijs

  Wanneer je op de BESTELLEN knop drukt wordt je omgeleid naar de website van Red Cactus met meer informatie en actuele prijzen.