Menu

Simplex CRM Koppeling VoIP | Red Cactus

  Met de Simplex telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een melding in Simplex op je PC met de patiëntinformatie vanuit Simplex – GSN – Dentale software en kun je direct de juiste actie openen. De Simplex CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van Red Cactus.


  Beschrijving

  Indien er meerdere patiënten bekend zijn onder het telefoonnummer van de beller, kun je aanklikken om welke patiënt het gaat. Vervolgens heb je de mogelijkheid om de volgende opties te openen in Simplex:
   

  • Behandelkaart openen van de patiënt
  • Eerst volgende afspraak tonen van de patiënt
  • De patiënt opzoeken in de patiëntenlijst


  Standaard is de Bubble applicatie voorzien van klik&bel functionaliteit die zowel lokaal als webbased werkt.
   


  Technisch
   

  Bubble – en daarmee de Simplex CRM connector – koppelen aan je telefonieomgeving is zeer eenvoudig. De procedure verschilt per telefonieomgeving maar één ding hebben ze allemaal gemeen, je hoeft er geen techneut voor te zijn. Omdat Simplex zelf een ingebouwde telefoniekoppeling heeft, wordt de pop-up van Bubble (en daarmee de functionaliteiten van de Bubble app) uitgeschakeld, omdat de Simplex module deze functie overneemt.
   

  Prijs
   

  Wanneer je op de BESTELLEN knop drukt wordt je omgeleid naar de website van Red Cactus met meer informatie en actuele prijzen.