Menu

Simar CRM Koppeling VoIP | Red Cactus

  Met de Simar CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een tabblad in Simar met de klantinformatie en heeft de gebruiker direct de juiste gegevens. De Simar CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van Red Cactus.


  Beschrijving
  Door deze integratie kan Simar de klant herkennen en automatisch de klantkaart openen. In de pop-up zie je  naast de klantgegevens ook direct de order- en de offertehistorie en kun je deze met een muisklik openen. De pop-up verschijnt rechts onderin en blijft voor 20 seconden staan zodat u erop kunt klikken. Mocht u deze langer in beeld willen houden, dan is er een vinkje met ‘scherm niet afsluiten’. Standaard is de Bubble applicatie voorzien van klik&bel functionaliteit die zowel lokaal als webbased werkt.  Technisch

  Bubble – en daarmee de Simar CRM connector – koppelen aan je telefonieomgeving is zeer eenvoudig. De procedure verschilt per telefonieomgeving maar één ding hebben ze allemaal gemeen, je hoeft er geen techneut voor te zijn. Door de integratiemethode met het softwarepakket Simar wordt de functionaliteit van de Bubble pop-up uitgeschakeld omdat Simar deze functie overneemt. De ClearVox Nexxt koppel je eenvoudig door het invoeren van de API-key van de gebruiker. Klik hier voor de producttraining. 
   

  Prijs

  Wanneer je op de BESTELLEN knop drukt wordt je omgeleid naar de website van Red Cactus met meer informatie en actuele prijzen.