Menu

RobinHQ CRM Koppeling VoIP | Red Cactus

  Met de RobinHQ CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een tabblad in RobinHQ met de klantinformatie en heeft de agent direct de juiste data. De RobinHQ CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van Red Cactus.


  Beschrijving

  Door deze integratie kan RobinHQ de klant herkennen en automatisch het klantprofiel openen in de RobinHQ Conversation Console. De agent heeft direct toegang tot de juiste gegevens. Bovendien wordt de agent gevraagd om een ​​notitie achter te laten met de inhoud van het gesprek, waardoor er voledige gespreksgeschiedenis ontstaat onder het profiel van de klant. Alle oproepen worden automatisch vastgelegd en opgeslagen in het RobinHQ-datawarehouse, samen met al uw andere klantenservicegegevens, om de nauwkeurigheid van de gegevens te garanderen. Standaard is de Bubble applicatie voorzien van klik&bel functionaliteit die zowel lokaal als webbased werkt.


  Technisch

  Bubble – en daarmee de RobinHQ CRM connector – koppelen aan je telefonieomgeving is zeer eenvoudig. De procedure verschilt per telefonieomgeving maar één ding hebben ze allemaal gemeen, je hoeft er geen techneut voor te zijn. Het softwarepakket RobinHQ wordt gekoppeld op basis van de API-koppeling van RobinHQ waarbij de pop-up van Bubble (en daarmee de functionaliteiten van de Bubble app) wordt uitgeschakeld, omdat RobinHQ deze functie overneemt.

  Prijs

  Wanneer je op de BESTELLEN knop drukt wordt je omgeleid naar de website van Red Cactus met meer informatie en actuele prijzen.