Menu

Radar 360 CRM Koppeling VoIP | Red Cactus

  Met de Radar CRM telefonie connector verschijnen de klantgegevens direct in beeld bij een inkomende en/of uitgaande oproep. De Radar CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van Red Cactus.


  Beschrijving
   

  Met de Radar CRM telefonie connector kun je bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct, of middels een druk op de knop, de klantgegevens openen in Radar. Extra informatie en acties kunnen worden aangevuld tijdens het gesprek. De opgeslagen notities kunnen bij een volgend contact geraadpleegd worden. Standaard is de Bubble applicatie voorzien van klik&bel functionaliteit die zowel lokaal als webbased werkt waardoor je met 1 druk op de knop vanuit Radar360 een gesprek kunt opzetten.


  Technisch
   

  Bubble – en daarmee de Radar CRM connector – koppelen aan je telefonieomgeving is zeer eenvoudig. De procedure verschilt per telefonieomgeving maar één ding hebben ze allemaal gemeen, je hoeft er geen techneut voor te zijn. Door de integratiemethode met het softwarepakket Radar360 kan de functionaliteit van de Bubble pop-up uitgeschakeld worden omdat de klantkaart direct in Radar360 geopend wordt.
   

  Prijs

  Wanneer je op de BESTELLEN knop drukt wordt je omgeleid naar de website van Red Cactus met meer informatie en actuele prijzen.