Menu

Oase Dental CRM Koppeling VoIP | Red Cactus

  Met de Oase Dental telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een melding in Oase Dental op je PC met de patiëntinformatie en kun je direct de juiste patiëntkaart openen. De Oase Dental CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van Red Cactus.


  Beschrijving
   

  Met de Oase Dental CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een melding in Oase Dental met de patiëntinformatie. Wanneer je op de pop-up klikt opent daarna direct de patiëntkaart. Standaard is de Bubble applicatie voorzien van klik&bel functionaliteit die zowel lokaal als webbased werkt.


  Technisch
   

  Bubble – en daarmee de Oase Dental CRM connector – koppelen aan je telefonieomgeving is zeer eenvoudig. De procedure verschilt per telefonieomgeving maar één ding hebben ze allemaal gemeen, je hoeft er geen techneut voor te zijn. Omdat Oase Dental zelf een ingebouwde telefoniekoppeling heeft, wordt de pop-up van Bubble (en daarmee de functionaliteiten van de Bubble app) uitgeschakeld, omdat de Oase Dental module deze functie overneemt.
   

  Prijs
   

  Wanneer je op de BESTELLEN knop drukt wordt je omgeleid naar de website van Red Cactus met meer informatie en actuele prijzen.