Menu

MicroHis CRM Koppeling VoIP | Red Cactus

  Met de MicroHis telefonie connector verschijnt bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct de patiëntinformatie in MicroHis.  Daarnaast kun je gesprekken opzetten vanuit MicroHis. De MicroHis CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van Red Cactus.


  Beschrijving

  Met de MicroHis CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een scherm in MicroHis (zie screenshot) met de patiëntgegevens die bekend zijn op basis van het telefoonnummer. Indien er meerdere familieleden gekoppeld zijn aan het zelfde telefoonnummer, is het mogelijk om vanuit het overzicht direct naar de juist patiënt te navigeren. Standaard is de Bubble applicatie voorzien van klik&bel functionaliteit die zowel lokaal als webbased werkt waardoor je met een simpele klik op het telefoonnummer in MicroHis een uitgaand gesprek kunt opzetten.


  Technisch

  Bubble – en daarmee de MicroHis CRM connector – koppelen aan je telefonieomgeving is zeer eenvoudig. De procedure verschilt per telefonieomgeving maar één ding hebben ze allemaal gemeen, je hoeft er geen techneut voor te zijn.

  Prijs

  Wanneer je op de BESTELLEN knop drukt wordt je omgeleid naar de website van Red Cactus met meer informatie en actuele prijzen.