Menu

Medicom – Pharmapartners CRM Koppeling VoIP | Red Cactus

  Met de Medicom – Pharmapartners CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up met de patiënt informatie en heeft de gebruiker direct de juiste gegevens. De Medicom – Pharmapartners CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van Red Cactus.


  Beschrijving
  Door deze integratie kan Medicom de patiënt herkennen en automatisch de informatie openen. In de pop-up zie je naast de patiënt gegevens ook direct knoppen om het dossier of de agenda met een muisklik te openen. Indien de gebruiker klikt op de knop ‘agenda’, opent de agenda in Medicom waarbij de patiënt gegevens worden onthouden. Als er meerdere patiënten bekend zijn onder het telefoonnummer van de beller kun je vanuit de pop-up direct de juiste patiënt zoeken wat handig is in het geval van een woonverband. Standaard is de Bubble applicatie voorzien van klik&bel functionaliteit die zowel lokaal als webbased werkt.  Technisch

  Bubble – en daarmee de Medicom – Pharmapartners CRM connector – koppelen aan je telefonieomgeving is zeer eenvoudig. De procedure verschilt per telefonieomgeving maar één ding hebben ze allemaal gemeen, je hoeft er geen techneut voor te zijn. Door de integratiemethode met het softwarepakket Medicom – Pharmapartners wordt de functionaliteit van de Bubble pop-up uitgeschakeld omdat Medicom deze functie overneemt. De ClearVox Nexxt koppel je eenvoudig door het invoeren van de API-key van de gebruiker. Klik hier voor de producttraining. 
   

  Prijs

  Wanneer je op de BESTELLEN knop drukt wordt je omgeleid naar de website van Red Cactus met meer informatie en actuele prijzen.