Menu

EyeMove CRM Koppeling VoIP | Red Cactus

  Met de EyeMove connector verschijnt bij een inkomende oproep direct de klantinformatie. De EyeMove CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van Red Cactus.  Beschrijving

  Met de EyeMove CRM connector verschijnt bij een inkomende oproep direct de klantinformatie en wordt er automatisch een gesprekslog gemaakt in EyeMove zodat alle communicatie rondom een relatie vastligt. Daarnaast kun je vanuit dit softwarepakket uitbellen middels de selecteer-en-bel functionaliteit.


  Technisch

  Bubble – en daarmee de EyeMove CRM connector – koppelen aan je telefonieomgeving is zeer eenvoudig. De procedure verschilt per telefonieomgeving maar één ding hebben ze allemaal gemeen, je hoeft er geen techneut voor te zijn. Omdat EyeMove zelf een ingebouwde telefoniekoppeling heeft, kan de pop-up van Bubble (en daarmee de functionaliteiten van de Bubble app) uitgeschakeld worden. Het is ook mogelijk om ze beiden te gebruiken waarbij Bubble het telefoonnummer van de beller toont, de collega’ die als laatst contact heeft gehad en een knop op de relatie in EyeMove te openen.
   

  Prijs

  Wanneer je op de BESTELLEN knop drukt wordt je omgeleid naar de website van Red Cactus met meer informatie en actuele prijzen.