Menu

Exquise Next Generation CRM Koppeling VoIP | Red Cactus

  Met de Exquise Next Generation telefonie connector verschijnt bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct de patiëntinformatie in Exquise.  Daarnaast kun je gesprekken opzetten vanuit Exquise Next Generation. De Exquise Next Generation CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van Red Cactus.


  Beschrijving

  Met de Exquise Next Generation CRM telefonie connector kun je aangeven of de patiëntenkaart meteen geopend moet worden bij een telefonische oproep, of dat je eerst op de naam van de patiënt moet klikken in de lijst met bellers. Standaard is de Bubble applicatie voorzien van klik&bel functionaliteit die zowel lokaal als webbased werkt waardoor het mogelijk is met 1 druk op de knop een gesprek te starten.


  Technisch
   

  Bubble – en daarmee de Exquise Next Generation CRM connector – koppelen aan je telefonieomgeving is zeer eenvoudig. De procedure verschilt per telefonieomgeving maar één ding hebben ze allemaal gemeen, je hoeft er geen techneut voor te zijn. Omdat Exquise zelf een ingebouwde telefoniekoppeling heeft, kan de pop-up van Bubble (en daarmee de functionaliteiten van de Bubble app) uitgeschakeld worden, omdat de Exquise Next Generation module deze functie overneemt.
   

  Prijs

  Wanneer je op de BESTELLEN knop drukt wordt je omgeleid naar de website van Red Cactus met meer informatie en actuele prijzen.