Menu

Codex CRM Koppeling VoIP | Red Cactus

  Met de Codex CRM telefonie connector verschijnt bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een notificatie Codex met de klantinformatie en start er direct een call registratie in Codex. De Codex CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van Red Cactus.


  Beschrijving

  Deze integratie is officieel erkend door Codex, klik hier. Met de Codex CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in Codex met de klantinformatie en start er automatisch een call registratie binnen Codex.  Standaard is de Bubble applicatie voorzien van klik&bel functionaliteit die zowel lokaal als webbased werkt.


  Technisch

  Bubble – en daarmee de Codex CRM connector – koppelen aan je telefonieomgeving is zeer eenvoudig. De procedure verschilt per telefonieomgeving maar één ding hebben ze allemaal gemeen, je hoeft er geen techneut voor te zijn. Het softwarepakket Codex wordt gekoppeld op basis van een API-koppeling waarbij de pop-up van Bubble (en daarmee de functionaliteiten van de Bubble app) wordt uitgeschakeld, omdat de pop-up van Codex deze functie overneemt.


  Prijs
   

  Wanneer je op de BESTELLEN knop drukt wordt je omgeleid naar de website van Red Cactus met meer informatie en actuele prijzen.