Menu

ByteGear CRM Koppeling VoIP | Red Cactus

  Met de ByteGear telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een melding in ByteGear op je PC met de patiëntinformatie in  ByteGear en kun je direct de juiste actie openen. De ByteGear CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van Red Cactus.  Beschrijving
   

  Met de ByteGear CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in ByteGear met de gegevens van de beller. Zodra er gebeld wordt kunt u dus zien om welke patiënt het gaat. Afhankelijk van het telefoongesprek kunt u dan kiezen of u naar de patiëntgegevens wilt, naar de agenda of naar de behandelkaart. Standaard is de Bubble applicatie voorzien van klik&bel functionaliteit die zowel lokaal als webbased werkt waardoor het mogelijk is met 1 druk op de knop een telefoonnummer te draaien vanuit ByteGear.


  Technisch
   

  Bubble – en daarmee de ByteGear CRM connector – koppelen aan je telefonieomgeving is zeer eenvoudig. De procedure verschilt per telefonieomgeving maar één ding hebben ze allemaal gemeen, je hoeft er geen techneut voor te zijn. Omdat ByteGear zelf een ingebouwde telefoniekoppeling heeft, wordt de pop-up van Bubble (en daarmee de functionaliteiten van de Bubble app) uitgeschakeld, omdat de ByteGear module deze functie overneemt.
   

  Prijs

  Wanneer je op de BESTELLEN knop drukt wordt je omgeleid naar de website van Red Cactus met meer informatie en actuele prijzen.