Menu

FeshDesk CRM Koppeling VoIP | Red Cactus

  Met de AuditCase CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit AuditCase en kun je direct de klantkaart openen. De AuditCase CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van Red Cactus.


  Beschrijving


  Bubble heeft een aantal unieke eigenschappen. De te vertonen informatie en de knoppen in de pop-up zijn volledig naar wens van de eindgebruiker samen te stellen. Bij doorverbonden gesprekken blijft het mogelijk om de klantgegevens te tonen (dus niet alleen de gegevens van je collega) en wanneer je met meerdere beeldschermen werkt, kun je zelf kiezen op welk scherm en positie je de pop-up wilt zien. Daarnaast is zichtbaar welke Bubble gebruiker als laatste een belpoging gedaan heeft naar het nummer van de beller wat handig kan zijn als diegene terugbelt maar niet weet door welke collega hij of zij gebeld zou kunnen zijn. Standaard is de Bubble applicatie voorzien van klik&bel functionaliteit die zowel lokaal als webbased werkt. Als gebruiker kun je de te vertonen pop-up volledig zelf inhoud geven. Denk hierbij aan gegevens zoals:
   

  • auditcase_clientkey
  • auditcase_clientname
  • auditcase_clientshortname
  • auditcase_type
  • auditcase_link
  • auditcase_contactkey
  • auditcase_contactname


  Naast bovenstaande gegevens in je pop-up kun je tot 4 knoppen aanmaken in de pop-up om direct de juiste actie uit te voeren tijdens een telefoongesprek. Denk hierbij aan de relatiekaart openen, gesprek aannemen (mits ondersteund door telefonieplatform), terugbelverzoek, maatwerk actie of een parameter kopiëren.


  Technisch
   

  Bubble – en daarmee de AuditCase CRM connector – koppelen aan je telefonieomgeving is zeer eenvoudig. De procedure verschilt per telefonieomgeving maar één ding hebben ze allemaal gemeen, je hoeft er geen techneut voor te zijn. Het softwarepakket AuditCase wordt gekoppeld op basis van een API-key.


  Prijs
   

  Wanneer je op de BESTELLEN knop drukt wordt je omgeleid naar de website van Red Cactus met meer informatie en actuele prijzen.